Our new St Albans workspace - inspiring imagination and creativity

Posted by Tim Parfitt
  • News
Netcel office

Earlier this year we relocated our St Albans team to a new, larger office - just a one-minute walk from the train station. With any office move you want a swift transition with minimum disruption, but we took the opportunity to completely re-think our workspace, future-proofing it for the next stage of the company's development while looking at new, smarter and more productive ways of working. 

We wanted the new space to reflect our culture - to be open and welcoming, modern, professional, comfortable, bright and agile. We worked with Woodhouse to make this a reality, creating a space that would work for the company, for the team and for our clients. 

Our new office is designed to allow our digital team to produce their very best work for our clients. It's full of breakout areas, whiteboard walls and glass partitioning, creating a light, vibrant and open environment.  

We have embraced hot-desking, with plenty of areas for our clients to work among us so to maximise client-agency collaboration. Lockers have been provided instead of desk pedestals. We have become even more eco-friendly with a zero policy on storing paper. And rather than a kitchen, we have a versatile coffee lounge.

The new workspace has been very well received by the team and clients alike. And provides Netcel with the platform it needs for the next stage of its growth.

Pop in to see it for yourself, or watch our time-lapse video of the fit-out. 

Watch the video